VANHEMMUUS-VALMENNUS

Sinun matkasi tukena

Tarjoan ratkaisukeskeistä  vanhemmuusvalmennusta videovälitteisesti asuinpaikasta riippumatta. Valittavanasi on joko 

Valmennuskokonaisuus

-tilanteesi alkukartoitus
-kolme 1,5 tunnin valmennustapaamista
-yksilöllisesti räätälöidyt välitehtävät tapaamisten välissä
-mahdollisuus olla yhteydessä minuun tapaamiskertojen välissä.
Opiskelijahinta 2/2022 asti 190€ (ovh 380€)

Yksittäinen tapaaminen

-tilanteesi alkukartoitus 
-yksi 1,5 tunnin valmennustapaaminen
Opiskelijahinta 2/2022 asti 75€ (ovh 150€)

Halutessasi voimme varata sinulle maksuttoman 15 minuutin tutustumisajan kanssani joko puhelimitse tai videoyhteydellä. Tämän pohjalta voit rauhassa miettiä, olisiko tarjoamani vanhemmuusvalmennus sinulle sopiva vaihtoehto.

 Etusivun alalaidasta löydät yhteydenottolomakkeen! 

Jokainen vanhemmuusvalmennus on valmennettavan toiveiden ja tarpeiden perusteella räätälöity yksilöllinen kokonaisuus. Työotteeni valmentajana koostuu rinnalla kulkijuudesta ja kumppanuudesta. Työskentelyn lähtökohtana on asiakkaan oman elämän asiantuntijuuden sekä minun ammatillisen asiantuntijuuteni  yhdistäminen. Uskon, että näiden kahden asiantuntijuuden saattaminen yhteen turvallisessa vuorovaikutussuhteessa muodostaa oivallisen kasvualustan niille muutoksille, joita vanhempana perheellesi kaipaat. 

Vanhemmuusalmennuksessa käymäsi prosessin ansiosta löydät vanhemmuuteesi varmuutta ja rauhaa. Saat uudenlaista ymmärrystä ja konkreettisia työkaluja, jotka mahdollistavat luottamukseen ja kunnioitukseen perustuvan suhteen rakentamisen ja vahvistamisen lapsesi ja muiden vanhemmuutesi kannalta tärkeiden ihmisten kanssa.